vineri, 3 mai 2013

Sfaturi pentru tenul tau :)

N-ar fi rau sa stii cateva tratamente de baza, pe care sa le aplici acasa, in astfel de situatii ca aparitia cosurilor, a iritatiilor sau petelor, pe fata, iti arata clar ca tenul tau are nevoie de atentie:)
Bananele sunt excelente in tratamentul antirid
O masca pe baza de banane este o binefacere pentru piele, mai ales daca este aplicata saptamanal, seara, inainte de culcare. Zdrobeste o banana intr-un recipient, pana ce aceasta devine ca o crema. Aplic-o apoi pe fata si las-o sa actioneze timp de 15 minute. Indeparteaza apoi cu apa calduta si la urma cu apa rece.
Masca pentru tenul obosit
Dupa o zi obositoare la servici ti-ar prinde foarte bine o masca relaxanta. Ia un pahar de iaurt simplu si o jumatate de portocala si amesteca-le bine cu mixerul. Cand s-a format o pasta aplic-o pe fata. Vei simti o senzatie de racoare si prospetime. Las-o sa actioneze 5 minute, apoi clateste fata cu apa rece. Vei avea tenul mult mai luminos, iaurtul curantand foarte bine fata, iar vitamina C din portocala isi aduce aportul prin vitamine.

Un bun remediu impotriva acneei este sucul de rosii, proaspat. Stoarceti sau dati prin mixer cateva rosii, iar sucul rezultat combinati-l cu 50 ml alcool de 80 de grade si 1 ml de glicerina. Deasemeni, dimineata, dupa trezire, tamponati fata cu felii de rosii taiate rondele, apoi lasa-ti-le 15 minute pe fata. Dupa aceea clatiti-va cu apa rece

Tenul gras si predispus la aparitia cosurilor trebuie intotdeauna demachiat cu lotiune demachianta, resturile machiajului favorizand iritatiile. Dupa care se trateaza cu zeama de portocala sau de mar, incare se striveste o banana. Pasta obtinuta se aplica pe obraji, iar dupa 15 minute se indeparteaza cu apa rece. Deasemeni o bucatica de drojdie de bere proaspata, luata dimineata, inainte de micul dejun, are efecte surprinzatoare



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu