miercuri, 15 mai 2013

Măşti naturale pentru un ten sănătos şi frumos.

Mască cu banane, miere şi iaurt. 
Cu ajutorul acestei măşti, tenul va fi perfect hidratat.Este nevoie de un sfert de banană, 1 linguriţă de miere de albine şi 1/4 ceaşcă cu iaurt.Se amestecă ingredientele şi apoi se aplică pe faţă. Timpul de acţionare este de 15 minute. Tenul se spală cu apă rece.

Mască cu lămâie lapte şi coniac. 
Această combinaţie are efect exfoliant şi previne apariţia ridurilor.Ingrediente: 1 cană de lapte, 2 linguriţe zeamă de lămâie, 1 lingură coniac.Masca se lasă să acţioneze câteva minute, după care se spală cu apă caldă.
Masti naturale pentru ten, masti pentru hidratare 

Amestecati o lingurita de ulei de masline, de perferinta extravirgin, cu un sfert de banana coapta si o lingura de suc proaspat de castravete. Insistati pana cand amestecul devine o pasta fina, apoi aplicati pe fata si gat, evitand zona ochilor. Dupa 20 de minute, indepartati masca spaland cu apa calduta, apoi tamponati usor fata cu un prosop moale sau cu un prosop de hartie. Rezultatul va fi o piele radianta si catifelata.

Masti naturale pentru ten, masti pentru curatare si revigorare 

Amesteca 5-6 capsuni bine coapte cu o lingura de suc de lamaie, un albus (pentru tenul mixt si gras) sau un galbenus (pentru tenul normal si uscat) si o lingura de miere, apoi lasa amestecul sa actioneze asupra pielii 10-15 minute. Clatiti cu apa calduta si bucurati-va de un ten frumos si revigorat!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu